Betaalmogelijkheden

Bij All4gadgets.nl kun je jouw bestelling direct online afrekenen. Omdat wij het belangrijk vinden dat je gemakkelijk en veilig kunt betalen, bieden wij je de keuze uit verschillende betaalmethoden.

Betaalmogelijkheden

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden. De voordelen: iDEAL is net zo vertrouwd, veilig en gemakkelijk als internetbankieren iDEAL wordt ondersteund door de grote Nederlandse banken.

Betaalmogelijkheden

PayPal is een gratis online betaalservice waarmee je veilig uw bestellingen kunt afrekenen. Het gebruik van PayPal is gratis en je kunt je account eenvoudig aan je creditcard (Mastercard, Visa, American Express of Discover) of bankrekening koppelen. Als je ervoor kiest om met PayPal te betalen, gebruik dan het PayPal e-mailadres info@all4gadgets.nl om de betaling aan te richten. Wij brengen geen extra kosten in rekening voor betalingen via Paypal.

Creditcard

Betaalmogelijkheden

Je kunt bij ons betalen met MasterCard, VISA of Maestro creditcard of debitcard. Maestro is alleen beschikbaar voor Belgische klanten. De gegevens vul je in via een beveiligde verbinding zodat je geen risico loopt. Een creditcard betaling is vrijwel direct verwerkt zodat we je bestelling direct kunnen verwerken en verzenden!

Creditcard en Debitcard betalingen worden verwerkt door onze partner Buckaroo. Je kaartnummer en andere gegevens vul je in op de website van Buckaroo waarna de betaling direct wordt uitgevoerd. Daarna keer je na een succesvolle bestelling terug naar onze website. Wij hebben nooit inzicht in de kaartgegevens van onze klanten. Deze data wordt beveiligd ingevoerd, gebruikt voor de betaling, en daarna niet opgeslagen. Wij brengen geen extra kosten in rekening voor betalingen via Creditcard.

Klarna

Betaalmogelijkheden

Met achteraf betalen kun je jouw bestelling tot 14 dagen later betalen via Klarna. Met Klarna betaal je pas als je jouw bestelling ook echt hebt ontvangen. Als je voor deze betaaloptie kiest heb je een e-mailadres, mobiel telefoonnummer, geboortedatum, voor- en achternaam en het verzend- en factuuradres nodig. Na het invoeren van uw klantgegevens wordt er een kredietcheck uitgevoerd, waarvan je enkele seconden later op de hoogte wordt gesteld. Indien een voldoende kredietwaardigheid niet gegarandeerd is, wijzen we je op alternatieve betaalmethoden.

Zodra je bestelling is verzonden ontvang je een factuur met alle betalingsgegevens per e-mail. Deze e-mail ontvang je rechtstreeks van Klarna.

Je hebt altijd volledige transparantie over de status van je factuur in het Klarna klantenportaal. Meer informatie hierover ontvang je bij je eerste factuur en op https://www.klarna.com/nl/.

Bancontact

Betaalmogelijkheden

Bancontact is een snelle en veilige manier om te betalen. Het is ook geschikt voor de kleinste aankopen.

Belfius Pay Button

Betaalmogelijkheden

Belfius Pay Button is een snelle en veilige manier om te betalen. Binnen enkele seconden heeft u betaald en is het pakketje onderweg.

KBC/CBC

Betaalmogelijkheden

KBC/CBC is een snelle en veilige manier om te betalen. Binnen enkele seconden heeft u betaald en is het pakketje onderweg.

Giropay

Betaalmogelijkheden

Giropay is een snelle en veilige manier om te betalen. Binnen enkele seconden heeft u betaald en is het pakketje onderweg.

EPS

Betaalmogelijkheden

EPS (Electronic Payment Standard) is een online overdrachtssysteem dat de Oostenrijkse banken en de overheid samen hebben ontwikkeld. EPS biedt een eenvoudige en veilige procedure voor online betalingen voor miljoenen gebruikers in Oostenrijk.

Overboeking / SEPA credit transfer

Betaalmogelijkheden

Eenvoudige overschrijving van de ene Europese bankrekening (IBAN) naar de andere
Order leveren nadat uw klant heeft betaald
Lage kosten
Betalingen ontvangen vanuit 34 verschillende SEPA landen

bunq

Betaalmogelijkheden

De snelstgroeiende bank van Nederland. Gemakkelijk en snel te betalen.