Algemeen

Telefoonhoesje met koord wat goed van pas komt!

Telefoonhoesje met koord wat goed van pas komt!

Zoals we allemaal weten worden smartphones tegenwoordig intelligenter, innovatiever en daardoor ook duurder. Beschadigde schermen of overige telefoon onderdelen die je vroeger voor enkele tientjes kon vervangen of repareren kost vandaag dag de gauw minimaal honderd(en) euro’s. Ook worden de smartphone groter in formaat. Wat begon met kleine schermen van 4 inch groeide tot smartphones met 6 of zelfs 7 inch schermen. En binnenkort groeiden deze vervolgens weer uit tot vouwbare smartphones met ultra grote schermen.

Wanneer je op vakantie of op reis gaat wil je daarom ook de meeste geschikte telefoonhoesje voor je smartphone. Op vakantie wil je lekker veel foto’s nemen van mooie monumenten en landschappen. Ook wil je deelnemen aan verschillende soorten activiteiten. Denk bijvoorbeeld aan het beklimmen van een berg of heuvel, wandelen in de stad, naar een festival gaan. Een ding is zeker. Wat je niet wilt is dat je telkens je mobiele telefoon uit je broekzak of tas haalt. En wat je zeker niet wilt is je smartphone in je hand vasthouden omdat je broekzak te klein is of omdat je überhaupt geen broekzak hebt. Een smartphonehoesje met een koord is daarom een heel goed idee.

Telefoonhoesje met koord wat goed van pas komt! Telefoonhoesje met koord wat goed van pas komt!

De meest gewilde trendy hoesje die wij onder andere bij All4gadgets verkopen zijn de Transparante Antishock hoesjes met koord en de Gekleurde Siliconen hoesjes met koord. Beide hoesjes zijn gemaakt van hoogwaardige kwaliteit die je telefoon goed beschermt tegen krassen en stoten. Beiden zijn ook nog eens scherp geprijsd en beschikbaar in verschillende mooie kleuren. De koord is voorzien van een pin wat ervoor zorgt dat je de koord strakker kan maken zodat je smartphone op de juiste hoogte zit en hierdoor niet onnodig gaat slingeren. Alle knoppen, aansluitingen en camera’s van je GSM blijven toegankelijk waardoor je smartphone altijd bruikbaar en gebruikersvriendelijk blijft. Ook is het nog steeds mogelijk om draadloos op te laden met het hoesje. Daarnaast is het hoesje zeer comfortabel en licht in gewicht en zorgt het voor extra grip. De transparante antishock hoesje is daarentegen ook nog eens voorzien van schokabsorberende bumperhoeken.

Telefoonhoesje met koord wat goed van pas komt! Telefoonhoesje met koord wat goed van pas komt!

Bekijk op ons website voor welke telefoonmodel jij op zoek bent naar Telefoonhoesjes met Koord. Bestel het nu en wij zorgen ervoor dat jou hoesje binnen 1 werkdag gratis bezorgd wordt.