Algemeen

Beste telefoonhouders voor je auto of fiets

Beste telefoonhouders voor je auto of fiets

De zomer komt er weer aan en mensen gaan weer massaal op reis of op vakantie. Bij All4Gadgets hebben wij daarom de afgelopen weken onze zomer voorraad weer aangevuld zodat jullie zorgeloos, veilig en met gemak op reis kunnen. Zo hebben wij onder andere nieuwe telefoonhouders voor in de auto en op de fiets binnen gekregen. Ook hebben wij overige leuke gadgets en accessoires die goed van pas komen voor wanneer je onderweg bent.

Telefoonhouders voor in de auto

Het is belangrijk om te voorkomen dat je een smartphone in je handen neemt wanneer je achter het stuur zit. Bij All4Gadgets verkopen wij gebruiksvriendelijke producten van kwaliteit zodat onze klanten comfortabel en zorgeloos op weg kunnen. En dat ook nog eens voor een scherpe prijs! Zo hebben wij verschillende soorten telefoonhouders voor in de auto. Houders met een zuignap en/of geschikt voor de ventilatierooster, magneet en klemhouder varianten, maar ook houders met een ingebouwd oplaadsysteem. Oftewel, met wireless charging (draadloos opladen).

Beste telefoonhouders voor je auto of fiets Beste telefoonhouders voor je auto of fietsBeste telefoonhouders voor je auto of fiets

Telefoonhouders voor op de fiets

Uit onderzoek blijkt dat fietsers in Nederland de afgelopen jaren langere afstanden afleggen. Dit komt mede doordat meer mensen E-bikes hebben waardoor ze makkelijker langere afstanden kunnen fietsen. Je wilt daarom je mobiele telefoon voor deze lange afstanden op een veilige wijze binnen handbereik hebben. Tot slot, zijn meer mensen ook bewuster van hun ecologische voetafdruk en dwingen nu ook de stijgende brandstofprijzen ons om meer te fietsen. Los hiervan zijn er natuurlijk logische redenen waarom men een telefoonhouder voor op de fiets zou moeten aanschaffen. Kortom, er zijn een aantal redenen waarom wij onze klanten adviseren om een fietshouder aan te schaffen. Ten eerste, is het zeer gevaarlijk is om te fietsen met een toestel in je hand, vooral vanwege het feit dat je als fietser zeer kwetsbaar bent in het verkeer. Overigens weten wij allemaal dat het ook niet meer is toegestaan om met een mobiele toestel in je hand te fietsen. Hier kan je een flinke bekeuring voor krijgen. Dit allemaal leidt ertoe dat we veiliger moeten gaan fietsen. De belangrijkste stap hierin is om minder afhankelijk te zijn van ons GSM toestel door een houder te installeren op het fietsstuur. Bij All4Gadgets hebben wij een breed assortiment aan fietshouders die stevig en veilig op het stuur vast zitten waardoor je veilig onderweg bent!

Beste telefoonhouders voor je auto of fiets Beste telefoonhouders voor je auto of fiets Beste telefoonhouders voor je auto of fiets

Overige reisgadgets en accessoires

Veiligheid staat uiteraard altijd op nummer één. Echter willen wij ook comfortabel en op ons gemak op reis kunnen gaan door handige gadgets en accessoires in gebruik te nemen. Denk bijvoorbeeld aan een smart cup die je koffie warm houdt en je frisdrank koel houdt. Een FM transmitter voor wanneer je geen AUX of Bluetooth aansluiting hebt in je auto. Of een compacte stofzuiger voor wanneer er kruimels in de auto liggen. En ga zo maar door! All4Gadgets heeft altijd wel handige gadgets en accessoires op voorraad die jou reis comfortabel maakt en de kinderen achterin bezighoudt. De zomervakantie is er dus kijk snel op ons website wat er te vinden is!

Beste telefoonhouders voor je auto of fietsBeste telefoonhouders voor je auto of fietsBeste telefoonhouders voor je auto of fiets

Bestel je het voor 16:00 uur dan verpakken wij je bestelling direct in en versturen wij het dezelfde dag nog op. Je krijgt het dan de volgende werkdag in huis. En dat ook nog eens gratis bezorgd!