Enige resultaat

LuxeBass Bluetooth in-ear draadloze sport oordopjes iPhone / Samsung / Huawei / bluetooth- in ear sport oortjes – MS-T15 zilver

 14,99
In winkelmand

Oordopjes nodig ? 

Soms is het geluid van uw apparaat niet al te best te horen, hierdoor zijn oordopjes ervoor gemaakt. Het geluid zal hierdoor direct de oren binnen gaan en zal u ook meer besef hebben van het geluid en vast ook minder irritatie. Ook zal u niemand storen met het gebruik en zal u uzelf ook goed vermaken. Wat fijn is, is dat u met iemand kan bellen die jou ook nog eens goed verstaat. Dat komt namelijk door de microfoon die erin zit wat het nog flexibeler en handig maakt. 

Handigheid  

Het zijn dus oordopjes en niemand zal het geluid horen mocht u het geluid niet te hard aan hebben staan. Er hoeft dus geen zorgen te zijn dat iemand ontevreden raakt door uw geluid, om die reden kunt u zelf lekker relaxen en luisteren zonder enige storingen. Ook ziet het er zelfstandig en minder egoïstisch uit en straalt u hierom goedheid uit. 

Kwaliteit 

Oordopjes zijn nogal fragiel dus moet u niet nonchalant er mee omgaan, bovendien is het handig om de kopjes regelmatig schoon te maken en niet op stoffige plekken te bewaren. Het is ook absoluut niet heel goed voor de draden als ze in een heftige knoop zitten, wat u wel geruststelt is dat de oortjes echt super lang zullen meegaan als de bovenstaande punten worden gehandhaafd.  

Service 

Onze klantenservice is natuurlijk altijd paraat en beschikbaar. U hoeft zich ook natuurlijk geen zorgen te maken of wij met een oplossing voor uw vraag zullen komen want dat zullen wij absoluut en uiteraard doen, daarnaast zijn onze prijzen goedkoop en zo eerlijk mogelijk zodat iedereen er zijn/haar handen aan kan krijgen. Want wij vinden het belangrijk dat niemand buitengesloten wordt en dat onze klanten zonder twijfelende gedachtes bij ons kunnen consumeren.